Ingyenesen letölthető kész szoftverkonfigurációk speciális szakterületekre. A szoftverek testreszabhatósága lehetővé teszi, hogy nagyon eltérő szakterületek is használhassák őket. Ennek köszönhetően a szoftvereket a szervizeken kívül sikerrel alkalmazák például orvosi rendelőben, táska üzletben, a természetvédelemben és a szoftverfejlesztésben.

A konfigurációk betöltéséhez nem kell mást tennie, mint letölteni a konfigurációhoz szükséges szoftvert, majd betölteni az itt letölthető konfigurációs fájlt. A betöltéshez szükséges rendszergazda jelszó egységesen: "jelszó"

  Konfiguráció letöltése Szoftver Leírás

Szoftverfejlesztés


MunkaLap3 Szoftverfejlesztő vállalkozás által használt konfiguráció szoftverlicencek nyilvántartására és értékesítésére.

Növénynyilvántartás


 

MunkaLap3 Természetvédelmi célokra készített növény nyilvántartás konfiguráció növény egyedek és növényfajok adatainak nyilvántartására.

Fészeknyilvántartás


MunkaLap3 Természetvédelmi célokra készített fészek nyilvántartás konfiguráció természetes és mesterséges fészkek adatainak nyilvántartására.

Táskaértékesítés


MunkaLap3 Táska forgalmazó cég számára készült konfiguráció táskák értékesítésére és garanciális javítások nyilvántartására.

 

Támogasd természetvédelmi tevékenységünket!

Természetvédelmi tevékenységünket nonprofit módon, teljesen ingyen végezzük, amiből semmilyen bevételünk nem származik. De mi is csak pénzből tudjuk magunkat fenntartani. Azért gyűjtünk, hogy tovább tudjuk folytatni hasznos értékteremtő és értékmegőrző munkánkat, ezért kérünk, ha van rá lehetőséged, támogass minket! Közös érdekünk az ország élővilágának megőrzése és a klímaváltozás elleni küzdelem.

  • 1 000 Ft - egy munkakesztyű ára
  • 5 000 Ft - egy madárodú elkészítése
  • 10 000 Ft - egy veszélybe került növény áttelepítése
  • 20 000 Ft - a parkjainkat védő kerítések egyszeri kaszálása

 

Számlaszámunk: 11749015-28535807 (OTP Bank)

Nevünk: Völgyerdő Nonprofit Kft.

-->