Az aktiválás során megmaradnak a programban rögzített adatok?

Igen, az aktiválás során a programban rögzített adatok és beállítások változatlanul megmaradnak, de lehetőség van a kipróbálás során rögzített adatok törlésére is, ha tiszta lappal szeretne indulni. Ha törölni szeretné a programban található adatokat, a főmenüben válassza az adatbázis törlését.

Hogyan aktiválhatom a programot?

A program aktiválásához meg kell vásárolnia a programot. A vásárlást követően fog kapni egy aktiváló kódot, amelyet a termékaktiválás során be kell írnia. A termékaktiválás menüpont a program főmenüjében található. Az aktiváló kódok egyszer használhatók. Ha technikai okok miatt újra kell telepítenie a szoftvert, van lehetőség új ingyenes aktiváló kód igénylésére.

Tiszta lappal szeretnék indulni, hogyan törölhetem a minta adatokat?

Az adatok törlésére alapvetően három lehetőség áll rendelkezésre:

  1. A teljes adatbázis törölhető a Főmenü -> Adatbázis tartalmának törlése funkcióval. Ez a funkció az egyedi adatoszlopokat is törli.
  2. A rekordok egyenként is törölhetők. Először a munkalapokat kell törölni, majd a tárgyakat, végül pedig az ügyfeleket és a termékeket / szolgáltatásokat.
  3. A fejlesztő igény szerint törli az adatbázis kívánt részeit. Ez díjköteles.

Támogasd természetvédelmi tevékenységünket!

Természetvédelmi tevékenységünket nonprofit módon, teljesen ingyen végezzük, amiből semmilyen bevételünk nem származik. De mi is csak pénzből tudjuk magunkat fenntartani. Azért gyűjtünk, hogy tovább tudjuk folytatni hasznos értékteremtő és értékmegőrző munkánkat, ezért kérünk, ha van rá lehetőséged, támogass minket! Közös érdekünk az ország élővilágának megőrzése és a klímaváltozás elleni küzdelem.

  • 1 000 Ft - egy munkakesztyű ára
  • 5 000 Ft - egy madárodú elkészítése
  • 10 000 Ft - egy veszélybe került növény áttelepítése
  • 20 000 Ft - a parkjainkat védő kerítések egyszeri kaszálása

 

Számlaszámunk: 11749015-28535807 (OTP Bank)

Nevünk: Völgyerdő Nonprofit Kft.

-->