A táblázatokban a gyorsabb működés érdekében a program csak akkor írja ki a rekordok számát és az oszlopok összegét, ha a felhasználó bekapcsolja, illetve akkor, ha hatékonyan kiszámítható.

Rekordok számának megjelenítése

Ha a táblázatban kevés a rekord, a rekordok számát mindig kiírja a program. Ha viszont több rekord van a táblázatban, a rekordok számának megjelenítéséhez rá kell kattintani a "Rekordok száma" feliratra.

Kattintás után a rekordok száma láthatóvá válik:

Összegek megjelenítése

A táblázatokban az összeg sáv a táblázat beállításaiban jeleníthető meg: a táblázat jobb felső sarkában található kis fogaskerék ikonra kattintva.

Ha a táblázatban kevés a rekord, az oszlop összegeket mindig kiírja a program. Ha viszont több rekord van a táblázatban, az összegek megjelenítéséhez rá kell kattintani az "Összeg" feliratra.

 
Kattintás után az összegek láthatóvá válnak:
 

 

Támogasd természetvédelmi tevékenységünket!

Természetvédelmi tevékenységünket nonprofit módon, teljesen ingyen végezzük, amiből semmilyen bevételünk nem származik. De mi is csak pénzből tudjuk magunkat fenntartani. Azért gyűjtünk, hogy tovább tudjuk folytatni hasznos értékteremtő és értékmegőrző munkánkat, ezért kérünk, ha van rá lehetőséged, támogass minket! Közös érdekünk az ország élővilágának megőrzése és a klímaváltozás elleni küzdelem.

  • 1 000 Ft - egy munkakesztyű ára
  • 5 000 Ft - egy madárodú elkészítése
  • 10 000 Ft - egy veszélybe került növény áttelepítése
  • 20 000 Ft - a parkjainkat védő kerítések egyszeri kaszálása

 

Számlaszámunk: 11749015-28535807 (OTP Bank)

Nevünk: Völgyerdő Nonprofit Kft.

-->