A szoftvereink esetében az évzárás a számlatömbök lezárását és új számlatömbök nyitását jelenti, ami az esetek többségében automatikusan történik. De vannak speciális esetek, amikor a felhasználónak kell elvégeznie.

A következő esetek lehetnek:

  1. Ha a számlatömb előtagja tartalmazza a "2018" évszámot, akkor nincs teendő, a program automatikusan lezárja a számlatömböt és újat nyit.
  2. Ha az előtag csak a "18" számot tartalmazza, akkor a felhasználónak kell lezárni a számlatömböt. A számlatömb kézi lezárásáról ide kattintva olvashat részletes útmutatót.
  3. Ha az előtag nem tartalmaz évszámot, nem kötelező lezárni, szabadon lehet folytatni a következő évben. A törvény nem írja elő a számlatömb lezárását.

Támogasd természetvédelmi tevékenységünket!

Természetvédelmi tevékenységünket nonprofit módon, teljesen ingyen végezzük, amiből semmilyen bevételünk nem származik. De mi is csak pénzből tudjuk magunkat fenntartani. Azért gyűjtünk, hogy tovább tudjuk folytatni hasznos értékteremtő és értékmegőrző munkánkat, ezért kérünk, ha van rá lehetőséged, támogass minket! Közös érdekünk az ország élővilágának megőrzése és a klímaváltozás elleni küzdelem.

  • 1 000 Ft - egy munkakesztyű ára
  • 5 000 Ft - egy madárodú elkészítése
  • 10 000 Ft - egy veszélybe került növény áttelepítése
  • 20 000 Ft - a parkjainkat védő kerítések egyszeri kaszálása

 

Számlaszámunk: 11749015-28535807 (OTP Bank)

Nevünk: Völgyerdő Nonprofit Kft.

-->